Nieuw- Zeeland is een geweldig land voor een vakantie, zeker in de maanden februari, maart, oktober en november, wanneer het klimaat in Nieuw-Zeeland heel aangenaam is. Er is meer dan genoeg te doen in het land. De volgende activiteiten zou je zeker niet over mogen slaan.

 

  1. Een bezoek aan Wellington

De Wellington Nieuw-Zeeland bezienswaardigheden zijn ronduit indrukwekkend. Wellington is dan ook een plaats in Nieuw-Zeeland die je niet mag overslaan. Je kunt er onder meer een tochtje met de Wellington Cable Car maken, naar sterrenwacht Space Place at Carter Observatory, een bezoek brengen aan Mount Kaukau of je laten verbazen bij het National War Memoriam.

  1. De mooiste steden bezoeken

Wanneer je in het land bent, dan zou je zeker de mooiste steden moeten bezoeken, maar wat zijn de belangrijkste steden in Nieuw-Zeeland? Er zijn veel mooie steden in het land te vinden, maar een bezoek aan de steden Greymouth, Auckland, Christchurch en Dunedin mag zeker niet aan je reis door Nieuw-Zeeland ontbreken.

  1. Een bezoek aan Queenstown

Wanneer je zoekt naar activiteit, dan mag je Queenstown zeker niet missen. Deze plaats in Nieuw-Zeeland, te vinden op het zuidereiland, staat in het teken van sport en avontuur. Hier zijn onder meer ook populaire skigebieden te vinden, waaronder Remarkables en Coronet Peak. Ook kun je een bezoek brengen aan Queenstown Gardens voor wat ontspanning en kleurrijke pracht. Hier vind je indrukwekkende rozenperken.

  1. De Milford Sound

Een bezoek aan en fjord mag zeker niet ontbreken en Milford Sound is toch wel de meest bekende. Deze kun je vinden in het Nationaal Fiordland Park. Het is het eindpunt van wat veel reizigers omschrijven als de mooiste looproute die je op de aardbol kunt vinden. De top van het fjord staat bekend als de Mitre Peak en heeft een hoogte van een kleine 1.700 meter.

 

  1. Het Te Papa Tongarewa museum

Er zijn natuurlijk veel musea te vinden in Nieuw-Zeeland. Het land heeft een rijke geschiedenis waarin onder meer de Maori cultuur steeds aanwezig is geweest. Hier kun je meer over te weten komen in het Te Papa Tongarewa museum. Niet alleen deze indrukwekkende cultuur is hier vertegenwoordigd, maar je leert er ook meer over de prachtige natuur van het land en over het ontstaan hiervan. Het is geen gewoon museum in een traditioneel gebouw, maar het museum heeft een grootte van 36.000 vierkante meter, met onder meer grotten en mooie natuurgebieden.